Fijne kerstdagen!
Blijf op de hoogte en volg BramenTineke
24 December 2012 | Nederland, Groningen
Maar van Bran en Tineke ook natuurlijk:
Fijne feestdagen en een gezegend 2013 toegewenst!
& bedankt voor al jullie gebeden en sponsoring!
25 December 2012 - 11:18
Yvonne:
Hey laiverds!
Voor jullie ook fijne kerst en een heel mooi 2013!
XXX Yvonne -
26 December 2012 - 10:36
Sietze:
Goede feestdagen toegewenst vanuit Groningen! -
27 December 2012 - 19:01
Annemieke:
he lieve bram en tineke,
hoe het kan weet ik niet maar jullie waren uit mijn PC ( weggelopen ??? hahahah) maar heb nu weer beet., en net alle verslagen gelezen, en dat waren er inmiddels nogal wat, dus was er een poosje zoet mee ( houdt mij van de straat hahaha) maar weer erg indrukwekkend en leuk om te lezen.( oh sorry bram las dat jij ook een kwart eeuw bent geworden; bij deze; nog heel hartelijk gefeli met een dikke kus, ( beter laat dan helemaal niet denk ik dan maar zo)
Inmiddels zijn de kerstdagen voorbij. Ik was uitgenodigd om op D2 deze dagen te verblijven ( haha) maar s,avonds lekker vrij en zo nog een beetje kerstgevoel gehad. Nu heeeeeeeerlijk een paar dagen vrij.
Hier alles goed; umcg bestaat nog, afd is er ook nog, dus jullie zien; het gaat hier gewoon door. De tijd vliegt hier wel, want als ik lees dat jullie begin febr alweer aankomen, man waar blijft de tijd. Jammer dat jullie niet 3 dagen later aankomen, want dan ben ik op schiphol; jolijn komt nl. 10 dagen even naar ned. Yeh yippie helemaal toppie en verheugen ons daar zeer op. Anders had ik jullie gelijk kunnen verwelkomen, maar wie weet hebben jullie ongelooflijke vertraging ( hahaha)
Nog een paar dagen en begint het jaar; 2013. Wens jullie fijne dagen en een goed/gezond/gelukkig nieuwjaar en Gods Zegen en Liefde toegewenst.
Veel liefs en dikke knuffel van annemieke xx ( en ook van wim )